Trixter

Posted by universechild On Apr 26, 2009 0 comments


Οι Trixter από το New Jersey ξεκίνησαν την ύπαρξή τους ως μπάντα το 1983 με αρχικά μέλη τους Steve Brown (κιθάρα), Mark "Gus" Scott (τύμπανα) και Peter Loran (φωνητικά), και γνώρισαν την μεγαλύτερη επιτυχία τους στα τέλη των 80s/αρχές 90s με το ομώνυμο ντεμπούτο τους.



Το Trixter (1990) έφτασε να γίνει χρυσό με hit όπως τα "Surrender", "One In A Million" και "Give It To Me Good", τα βίντεο των οποίων προβλήθηκαν αρκετά από το MTV. Την ίδια εποχή περίπου συμμετείχαν και στο soundtrack της ταινίας If Looks Could Kill (με το κομμάτι "One More Time") αλλά και στη συλλογή της Nintendo "White Knuckle Scorin", η οποία περιείχε μεταξύ άλλων Dire Straits, Roy Orbison και Britny Fox.




Το δεύτερο άλμπουμ τους Hear! (1992) δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ενώ λίγα χρόνια μετά το Undercover (1994) ήταν μια συλλογή με διασκευές που επίσης είχε χλιαρή υποδοχή. Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές στο line-up, και διάλυση.

Τα μέλη από τότε έχουν ασχοληθεί με συμμετοχή σε διάφορα projects και μπάντες στο ενδιάμεσο, και επανενώθηκαν ως Trixter για μια σειρά συναυλιών στα μέσα του 2008, 14 χρόνια μετά από την διάλυσή τους.

Επισήμως η μπάντα είναι πλέον ενεργή ετοιμάζοντας νέα δισκογραφική δουλειά.

Δισκογραφία
1990 - Trixter
1992 - Hear!
1994 - Undercovers
2008 - Alive in Japan


Διάφορα
1991 - If Looks Could Kill OST (συμμετοχή με το "One More Time")
1991 - Nintendo: White Knuckle Scorin' (συμμετοχή με το "Line of Fire")

0 comments: